Tarief en vergoeding van therapie bij Patty Boting

Voor jou

Een afspraak kost 95 euro en een sessie duurt 45 minuten.

Voor jullie

Voor jullie samen, relatietherapie of voor een andere gesprek met twee personen kost een afspraak 115 euro en duurt 60 minuten.

Betalen en afzeggen

De betaling gaat via een pinautomaat van praktijk Therapie Voorburg. Als je een afspraak af wilt zeggen, doe dat dan minimaal 24 uur van tevoren, zodat ik nog andere cliënten in kan plannen.

Vergoeding; stem het af met je verzekeraar

Het belangrijkste dat ik je wil meegeven is dat ‘vergoed’ niet ‘gratis’ is. De kans is groot dat er geen enkel verschil is tussen een volledig vergoed GZ psycholoog en een niet vergoede therapeut. Dat heeft alles te maken met het eigen risico én aanvullende verzekeringen.

Aanvullend verzekerd – alles verandert

Veel mensen zijn aanvullend verzekerd. En de meeste therapeuten die niet vergoed worden uit het basispakket, worden wel (geheel of gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende verzekering zónder effect op je eigen risico. In dat geval vallen alle verschillen in kosten weg. Vraag je verzekering ernaar, die zal je graag helpen. Indien je niet in aanmerking komt voor vergoeding van de zorgverzekeraar werken wij budget gerelateerd, vraag naar de voorwaarden.

Voordelen van een persoonlijke benadering

Kleinere praktijken zoals de mijne besteden meer aandacht aan hun cliënten: je bent geen nummer, het is persoonlijker, directer en ik werk met meer persoonlijke toewijding en geen wachtlijsten. De klacht en de behandeling worden niet gemeld bij de ziektekostenverzekeraar.

Veel mensen vinden het fijn om hun psychische klachten of problemen voor zichzelf te houden en vinden het dus vervelend om een hele tijd later keer op keer geconfronteerd te worden met die ene periode uit hun leven.

Wil je meer weten over tarieven en vergoeding?

Maak een afspraak: bel naar 070 – 2210068, of stuur even een mail naar praktijk Therapie Voorburg ter attentie van Patty Boting.